48è Consejo General de la JOC

Del 6 al 10 de desembre i amb el lema Re-Evolución, la JOC va celebrar el 48è Consejo General.

La introducció del Documento de las Normas de Procedimiento deia que el Consejo "es el máximo órgano de decisión, que tiene también una dimensión pública". Que “Este 48º Consejo General en Las Palmas de Gran Canaria, tiene que servirnos para coger, una vez más, el movimiento en nuestras manos. Ver cómo estamos viviendo nuestro ser joven, nuestra pertenencia al mundo obrero y a la Iglesia, constatar cómo la JOC sigue RE-EVOLUCIONANDO en cada una de estas realidades”.

Van participar en el Consejo les Zones d’Andalusia, Aragó, Canàries, Castella La Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Madrid y PVRM. La JOC de Catalunya anava com a convidada igual que l’ACO. També consiliaris/es, acompanyants, la presidenta de la JOC de Portugal, la HOAC i d’altres convidats.

Presentaven i van aprovar el document “Proyecto evangelizador de la JOC”. També de cinc reptes havien d’escollir tres pels propers tres anys i d’aquests els mitjans per a cada repte.

Dissabte van organitzar un acte públic en el centre de Las Palmas i una Eucaristia a la Catedral de Santa Ana.

Vam participar en els grups mixtos, en les plenàries, en la formació amb una taula rodona, en les vetllades i el fet de poder compartir.

Maria Martínez

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.