Please enable JS

En el moment del comiat de la Montse

octubre 16/Jesús Jiménez/

És el moment d'acomiadar la Montse Ribas, de donar-li les gràcies, tots plegats, per la seva tasca durant aquests quatre anys fent el servei de presidenta. També hem de donar-li les gràcies pels altres serveis que ha fet al moviment al llarg dels anys que porta com a militant.

Gràcies Montse!

La teva entrega al moviment no és fàcil de resumir. Tens un bon currículum de serveis a l'ACO. No farem el llistat. però sí que volem remarcar el teu testimoni de senzillesa, de preocupació i ocupació pels altres, d'esperança, d'il·lusió, de tarannà educatiu... I sobretot d'acolliment.

No cal dir que ens hem sentit acompanyats, els militants amb la teva presència en diferents actes o reunions de zona o de grup, i nosaltres, el Comitè Permanent a cada reunió a  Rivadeneyra i ara a Tapioles; portant la companyonia i la feina al dia. I personalment dir-te que, a mi, m'has fet fàcil poder anar assumint les tasques del servei de president.

Que Jesús et continuï guiant per continuar construint el seu Regne entre els més desfavorits, aquest camí que ja estàs fent. I també et desitgem que puguis gaudir del néts i de tota la família amb més tranquil·litat!

Gràcies novament, Montse, per haver estat la nostra presidenta aquest últims quatre anys!



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.