Please enable JS

Eucaristia de l’Acció Catòlica

juny 07/Maria Martínez/

El 7 de maig passat els Moviments de l’Acció Catòlica vam celebrar l’Eucaristia a la Parròquia de Santa Madrona amb una convocatòria  que deia  «de col.laboradors a coresponsables.» Va ser concelebrada i presidida pel bisbe Sebastià Taltavull que va voler ser amb nosaltres aquest dia.

A l’ofertori l’ACO vam entregar el Manifest del Primer de Maig i els altres Moviments van fer diferents ofrenes, i a l’acció de gràcies expressàrem de forma breu i molt resumida el que ha estat el curs.

Vam destacar la participació dels militants en el seu grup de Revisió de Vida, les reunions de Comitès amb els i les responsables de grup i de zona, la 63ª Jornada General, les Jornades de comunicació, consiliaris/es, formatives, recés, Estudis d’Evangeli, celebració de la Setmana Santa, presentacions i visites a bisbes, seminaris, assemblees, jornades i coordinació a nivell nacional i internacional amb moviments germans.

I vam acabar dient que la setmana del 19 al 21 de maig celebràvem l’XI Consell, màxim òrgan de decisió del Moviment. Que el curs el valoràvem com molt important, intens,  il·lusionant i a on la participació i dedicació dels i les militants ens feia demanar i confiar poder ser portadors d’esperança enmig de la classe obrera, sabent donar resposta a la crida que Jesús ens fa d’implicar-nos i comprometre’ns. Vam acabar compartint un pica-pica.



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.