Please enable JS

Servir el moviment

octubre 16/Jesús Jiménez/

En les sigles del nostre moviment tenim l'A d'Acció. De ben segur que tots nosaltres, amarats d'aquesta A, ens impliquem en una o més accions cada curs, cada mes o cada setmana, segons les possibilitats. Les realitzem amb molta responsabilitat i donant el millor de nosaltres mateixos. Això ens dignifica a nosaltres i potser als altres, i ens enriqueix. Aquest enriquiment és el premi obtingut, encara que no sigui buscat.

Les institucions, sindicats, associacions veïnals, parròquies, etc., són beneficiades pel treball voluntariós que hi dediquem i sovint ens ho agraeixen. Però estem tant immersos en aquests compromisos que tot sovint ens oblidem del nostre moviment, el qual també necessita voluntariat en el seu si. Si no pensem seriosament a dedicar-li hores, podria passar-nos que per no tenir casa nostra endreçada arribés el moment que no hi poguéssim entrar.

L'organització de l'ACO facilita el nostre aixopluc. I pot passar que, si no la cuidem assumint les tasques i serveis que cal fer, les nostres referències, les nostres arrels, podrien arribar a desaparèixer. I si desapareixen, la font d'aliment que ens proporciona l’ACO es podria assecar. I com a conseqüència, podríem estar refusant aquest do que ens regala l'Esperit Sant d'entregar-nos als altres, i podríem caure defallits i deixar, aleshores, de donar fruit.

Sento que Jesús ens interpel·la: "Qui tingui orelles que escolti!", Mc 4, 9. 



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.