Destil·lant l’enquesta per enfilar el Consell

Trobada del Comitè General i de la Comissió de treball del Consell

Dos dies de convivència intensa amb números, estadístiques, valoracions i una ocupació principal: interpretar allò que ha explicat tota la militància a través de l'enquesta que es va contestar. El Comitè General i la Comissió de treball del Consell s’han reunit durant els dies 21 i 22 de gener a la Casa d'Espiritualitat dels Jesuïtes a Sarrià per destil·lar les línies de treball de l'XIè Consell. Un agraïment especial per als responsables que han vingut de més lluny com en Fran Ferrández, d'Elx i en Fabio Almeida, de Còrdova.

A la trobada es van organitzar tres grups de treball que van analitzar els resultats de cadascun dels cinc eixos de l’enquesta. A partir de cada eix es van reflexionar i treballar tres qüestions: Què ens diu l’enquesta en relació al Document d’Identitat de l’ACO?, Què ens diu l’enquesta en relació amb l’Evangeli? (en aquest punt es van apuntar els següents passatges: Mt 5, 1-12; Mt 25, 31-46; i Mt 28, 16-20) i Quines crides trobem? També es va comptar amb la interpretació dels resultats de l’enquesta elaborada per la companya Rocío Elvira, sociòloga.

Cada grup comptava amb dues persones amb les funcions de moderadora i secretaria. Al document que us enllacem podeu consultar el resum del treball efectuat. També podeu consultar les fotos de la trobada que va fer en Toni Fernández a l’enllaç.

Després del Comitè General Extraordinari, la Comissió de treball del Consell té l’encàrrec d’elaborar un document que es traslladarà als grups de l’ACO de cara al Consell amb previsió d’enviar-lo el proper 15 de febrer.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.