Please enable JS

Presentem l’ACO a l’arquebisbe de Barcelona

Visita a Joan-Josep Omella el passat 2 de desembre

desembre 12/Joan Andreu Parra/

El Comitè Permanent de l’ACO ha presentat a l’arquebisbe de Barcelona —que tot just porta un any al capdavant de la diòcesi— l’activitat que duu a terme el Moviment i el compromís de la militància en diversos àmbits. En la trobada, que es va celebrar en un clima de cordialitat, es va animar el bisbe a que hi hagi més manifestacions en la línia del comunicat de la Conferència Episcopal Tarraconense del passat 7 d’octubre i a aprofundir en les línies de treball que s’apunten al document La pastoral obrera de tota l’Església.

Igualment, es va manifestar la disposició de l’ACO a aportar propostes al proper pla pastoral diocesà que tot just comença un procés obert i participatiu. També se li va mostrar la necessitat que els seminaristes coneguin la Pastoral Obrera i aquest compromís de l’església amb les classes populars. Omella va suggerir que aquest acostament es pot fer també de manera més personal i informal i no sols en el marc acadèmic de la Facultat de Teologia o vocacional del Seminari Diocesà.

En la mateixa entrevista es va explicar a l’arquebisbe la diversitat de la militància de l’ACO, l’estructura organitzativa i, a grans trets, l’economia del Moviment. Podeu consultar el document que se li va lliurar al bisbe en aquest enllaç.Altres articles