Please enable JS

Iniciem nou curs amb la Jornada General

L’esdeveniment es podrà seguir a les xarxes socials amb l’etiqueta #JGACO2017

setembre 18/Joan Andreu Parra/

La 64a edició de la Jornada General de l’ACO és pràcticament a punt per celebrar-se el proper 12 d’octubre. L’acte, que porta per lema «Perquè on tens el tresor, hi tindràs el cor», pivotarà al voltant de dos fets principals: per una banda, el relleu del president de l’ACO, Jesús Jiménez, que després de quatre anys fent aquest servei arriba al final del mandat i, per l’altra, la presentació de la prioritat del curs, la corresponsabilitat, tal i com va decidir-se al darrer Consell.

En Jesús Jiménez, ja ha adreçat un missatge gravat en vídeo a la militància en el qual també fa una crida: «Si jo me’n vaig, ha d’haver-hi un relleu». Com a plat fort de la Jornada comptarem amb la ponència del parlamentari Fabián Mohedano, promotor del Pacte per a la Reforma Horària, i també amb els testimonis de la M. José Lafuente i d’en David Masobro. En la xerrada observarem com podem ser sobirans sobre el nostre temps i, en definitiva —tal i com podreu llegir al Pla de curs que ha elaborat el consiliari general, Josep Jiménez Montejo—, «que és l'ús del nostre temps el que determina les nostres opcions més profundes, és a dir, allò del que en realitat ens fem responsables o corresponsables».

L’Eucaristia, a la tarda, serà el moment celebrat més important i servirà per cloure la Jornada. S’ha creat l’etiqueta #JGACO2017 per fer difusió de la Jornada General a través de les xarxes socials. També podeu consultar el programa a l'enllaç.Altres articles