Please enable JS

Uns horaris per viure, nova lluita dels treballadors?

Fabian Mohedano, el ponent i dos militants de l’ACO, com a testimonis

octubre 17/Joan Andreu Parra/

«En Fabian Mohedano m'ha donat la clau de moltes lluites a la meva vida», va explicar un militant en el treball de grups que es va fer després de la ponència del matí. Reduir la jornada, la cerca de treballs que permetessin conciliar la feina amb la vida personal i familiar eren algunes d’aquestes lluites per assolir uns horaris vitals racionals.

En aquests enllaços us facilitem el vídeo amb la ponència de Fabian Mohedano i el guió escrit:

 

I, a continuació el vídeo amb el testimoni de la M. José Lafuente i el guió escrit:

 

I, per últim, el testimoni David Masobro i el guió escrit:

 

A continuació de la ponència i els testimonis, els assistents es van distribuir en set grups per treballar les següents preguntes que us convidem a revisar en els grups:

1. Partint de la xerrada i dels dos testimonis com veus la teva realitat objectiva pel que fa a l'ús del teu temps? En què t'ha enriquit, quines novetats hi trobes?

2. Quines opcions socials o evangèliques són les que més marquen el temps que dediques a allò que tu consideres important?

3. Escoltant el que han dit els altres del teu grup, quines crides sents i a què hauries de dedicar més temps i a què no?

També podeu consultar als enllaços les anotacions i els resums que ens han fet arribar alguns grups de treball.Altres articles