«Per l’acollida i inclusió d’infants i joves emigrats sols» 

Nota de la Plataforma d'entitats cristianes amb la immigració

«Ens sentim profundament interpel·lats per la situació en la que es troben els infants i joves emigrats sols.» La Plataforma d'entitats cristianes amb la immigració, de la qual l’ACO forma part, ha debatut els darrers mesos la situació dels coneguts com a menas a partir de l’experiència d’entitats de la Plataforma que donen suport a aquestes persones i amb representants de la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència.

A partir d’això, aquest mes de març han publicat el document que podeu consultar a l’enllaç on es comparteixen les conclusions a què s’ha arribat.

Igualment, us enllacem altres informacions que poden ser d’interès:

· Els Menors no Acompanyats, protagonistes d’una conversa entre Jaume Funes i Laila Karrouch, publicada a la revista Valors.

· El comunicat i reacció d'Amnistia Internacional als darrers atacs racistes que hi ha hagut a Catalunya contra menors estrangers no acompanyats. «Els atacs de Castelldefels i Canet de Mar són gravíssims, no tenen precedents en els darrers anys i reflecteixen una manca de polítiques per preveure i combatre el racisme i la xenofòbia a l'Estat espanyol», denuncien des d’AI.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.