Please enable JS
Representants de diferents tradicions religioses a la Jornada de formació de l'ACO.

«Pare/Mare, ensenya’ns a pregar»

Crònica de la jornada de formació del 13 de novembre

novembre 18/Joan Andreu Parra/

[Comissió de formació]. El passat dissabte 13 de novembre vam celebrar la Jornada de Formació sobre la pregària. Aquesta Jornada estava prevista pel 21 de març de 2020, en ple confinament, i ens va semblar que celebrar-la telemàticament la desvirtuaria molt i vam decidir esperar. Espera que ha valgut la pena, ja que va ser molt rica i molt participada (unes 50 persones assistents).

Sota el lema Pare/Mare, ensenya’ns a pregar, ens van acompanyar 5 testimonis de diferents religiositats: Anna Constant (tradició budista), Emili Egea (comunitat Bahà’í), Dèlia Viedma (espiritualitat del Pradó), Marta Millà (espiritualitat ignasiana) i Glòria Deumal (meditació segons Amics del Desert). Tos ells van exposar en què consisteix la seva espiritualitat i ens van fer una proposta concreta per dur a terme allà mateix tot seguit. Així que ens vam repartir per la sala i l’església de Santa Madrona a fer una estona de silenci i oració.

Després vam compartir interessants reflexions i comentaris. Es va cloure la Jornada fent tots junts la pregària de Sant Francesc d’Assís.

Als enllaços podeu consultar:

 Altres articles