Please enable JS

Fe per acompanyar els desfavorits i els joves

Inici de curs al Baix Llobregat

novembre 24/Admin/

El dia 25 d’octubre vam fer la jornada d’inici de curs a la parròquia de Sant Bartomeu, al barri de la Zona Franca.
Primerament es va fer una presentació de la trobada i la pregària seguida de dos testimonis i el visionat de fotografies fetes a la jornada d’inici de curs del 12 d’octubre. Per finalitzar vam compartir el berenar dut entre tots i vam celebrar la castanyada
El tema de fons de la jornada d’inici de curs de zona va girar entorn de la prioritat: “La fe en Jesucrist un motor per viure i compartir”.
A la Jornada es posava de manifest les diferents maneres de viure aquesta prioritat, tant a la pregària inicial com en els dos testimonis que vingueren a continuació:
M. Àngels Sagalés, monja Vedruna i Maria Molet, filla de la Caritat, van compartir l’experiència de compromís amb els més desfavorits, amb les persones que viuen al carrer i a les quals no acaben de donar resposta els recursos existents. Van parlar del projecte “Vincles”, en el qual es creen vincles amb aquestes persones des de l’escolta, el respecte i l’acompanyament. M. Àngels ens comentà que se sent “embarassada” de l’amor de Déu que és el que l’empeny al compromís amb aquestes persones.
Esther Marín, militant d’ACO de l’equip Pujós XI, acompanyada per la responsable de grup Ana María Gómez, va compartir el testimoni que són per a ella els quatre consiliaris de la JOC que hi ha al seu equip i com la seva acció amb els joves de la JOC ha enriquit l’experiència del grup. La fe en Jesucrist arrelada a la vida, el compromís a la JOC com a consiliaris després d’un camí que s’inicià quan ells eren joves, quan encara no estaven a la JOC, i aquest moviment els va donar la oportunitat d’expressar-se, créixer, formar-se, conèixer Jesús i participar a la construcció del Regne de Déu enmig del seu medi, el món obrer. Un procés en el que ara són referents per a altres joves, per compartir amb ells allò que a ells també els va ser donat. Per donar-los veu i acompanyar-los en la construcció del Regne, des de la seva realitat de joves.
Companys d’equip que amb el seu testimoni d’acció i coherència de vida, basada en l’amor pels altres, són testimoni per a ella d’aquest Jesús, motor per viure i compartir, enmig de la nostra vida.
Esther Marín. Pujós XIAltres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE