Please enable JS

La coordinació a Fueruña

novembre 30/Cèlia Santiago/

El 14 de novembre hi va haver una coordinació ampliada de les zones de fora de Catalunya, a Madrid. L'anomenem ampliada, perquè a ella assisteixen militants amb diverses responsabilitats de les zones / diòcesis de: Alacant, Còrdova i Madrid, no tan sols els responsables de diòcesis, com a la resta de les coordinadores.

Van assistir per Alacant: Franc Ferrández, nou responsable de zona, Silvia Bernad i Lázaro García. Per Còrdova: Fabio Almedia, nou responsable de zona i Elena Montes. Per Madrid: Miryam Pérez, nova responsable de zona (aquí us enllacem la seva reflexió en assumir aquest servei), Silvia Fuentes, Ana del Castillo, Noelia Benito, Fernando Rivas, David González i Fernando Sainero. De Catalunya: la coordinadora Celia Santiago i el responsable de la zona del Besòs, Andrés Viedma.

Es va aprofitar la trobada per fer formació a més de compartir la vida de les zones, equips i militants.
Fernando Rivas, ens va parlar sobre els responsables en les primeres comunitats cristianes. Una xerrada amena i que ens va aportar dades molt interessants. Us convido a escoltar-la i també a llegir-la.



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.