Please enable JS

“No tingueu por en seguir la veu del Crist, pas a pas”

octubre 30/Joan Andreu Parra/

“Heu escollit el vostre propi camí però segur que el podeu anar retocant. El que us proposo és que l’orienteu més cap a allò que dóna sentit a la vida”, aquesta era la proposició que en Josep Anton Cordero va fer a la formació que es va impartir en el Comitè Català del passat 3 d’octubre.

La xerrada, en el marc del pla de curs “Passem de la indignació a l’acció alliberadora” va donar molt de sí i es va complementar amb un treball individual a partir de tres preguntes de calat.

Podeu consultar la xerrada i les preguntes en el guió escrit i en l’àudio gravat.



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.