Construint Església en les perifèries del món obrer

XIII Assemblea General de l’HOAC a Segòvia

Els militants i companys de l’HOAC han celebrat durant quatre dies d’aquest agost la seva XIII Assemblea General a Segòvia sota el lema “Construint Església en les perifèries del món obrer. Justícia, treball digne i solidaritat”. L’Assemblea és similar al Consell que fem a l’ACO i ells ho fan cada sis anys.

El president de l’ACO, Jesús Jiménez, va ser convidat i en aquesta crònica ens fa una exposició de la vivència d’aquests dies.

La militància de l’HOAC ha pregat, dialogat i decidit els objectius i compromisos per als propers sis anys, prioritzant la voluntat “d’avançar en viure en comunió amb els treballadors i les treballadores més precàries i excloses del món obrer i del treball” i “seguir donant passos per convertir-nos a Jesús i ser Església, Acció Catòlica encarnada en el món obrer i del treball”.

Igualment, s’han aprovat les quatre resolucions "Per una Europa dels treballadors i treballadores", "Una Renda per viure amb dignitat", "En favor de les persones migrants. No als Centres d'Internament d'Estrangers CIES” i "Dones amb fam i set de justícia".

En els enllaços podeu consultar:

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.