Please enable JS
Celebració a la parròquia de les Santas Margaritas.

L’ACO de Còrdova compleix 20 anys

Trobada l'11 de març per fer memòria, a la llum de l'Evangeli, del camí aquests anys juntament amb militants, simpatitzants i amics

març 15/Joan Andreu Parra/

El dissabte passat, 11 de març, vam celebrar a la parròquia de les Santas Margaritas el 20è aniversari de l'ACO a Còrdova. Ens vam trobar per fer memòria, a la llum de l'Evangeli, del nostre camí aquests anys juntament amb militants, simpatitzants i amics.

Hi van assistir representants del nostre comitè general, el consiliari general i la coordinadora general del moviment, també membres del secretariat diocesà de pastoral del treball, amics de la JOC, de l'HOAC, dels equips parroquials de pastoral obrera, membres del fòrum Cristianismo y mundo de hoy…

"Vosaltres sou la sal de la terra, ... vosaltres sou la llum del món..." L'Evangeli de Mateu ens impulsa a continuar duent a terme la nostra tasca evangelitzadora enmig del món obrer en comunió amb tota l'Església cordovesa. Agraïm a totes les persones, moviments, organitzacions… que ens han encoratjat i impulsat aquests anys i amb les que hem coincidit als nostres barris i parròquies, sempre units per treballar per un món més just i igualitari.

Renovem, per tant, el nostre compromís i la nostra fidelitat amb l'Església i amb el món del treball. I continuem apostant per un apostolat basat en la pregària contemplativa, l'acció transformadora, la comunió i la sinodalitat.

A per 20 anys més! Àlbum de fotos: https://flic.kr/s/aHBqjAvU47

Testimonis d'alguns militants:

“Celebrar el 20è aniversari d'ACO Còrdova va ser com un reverdir del meu sentiment de classe, de sentir-nos fills de Déu. Va ser estar amb la família dels moviments cristians amb què coincidim fent regne a la nostra ciutat com ‘un mar de fueguitos’”.
Fernando Ruiz Quero

“En celebrar els 20 anys d'ACO a Còrdova, he estat conscient de la meva pròpia història i com ha estat possible a través de l'esforç de persones que creuen en el projecte de Jesús Obrer. I com ens travessa la fe i les lluites de la classe obrera i ens uneix al moviment”.
Loli Pino

“El treball col·lectiu de la celebració d'aquests 20 anys, compartir les essències de cada militant de l'ACO per a la seva celebració, altar de la vida al centre de l'acte, acompanyat de la bellesa de la simbologia i les plantes, va fer que em vingués a la ment i al cor el meu Evangeli preferit, el miracle del PA i els peixos, on reflecteix acció personal-col·lectiva generadora de moviments que fan créixer, crear i somiar que un altre món és possible.
L'amor al projecte del Déu de Jesús i al món obrer, el vaig veure al testimoni de la Fina al vídeo, emocionada pel contacte amb els primers militants de l'ACO de Còrdova. Guardava els quaderns del procés d'extensió a la nostra ciutat, un signe sacramental (com vaig aprendre amb Leonardo Boff) del construït conjuntament, que ja compleix 20 anys caminant a la nostra vida i a la vida dels nostres entorns personals i col·lectius per fer que aquesta vida sigui digna de ser viscuda i celebrada, com diumenge passat”.

Miguelo Salazar

 

20230311 20 años ACO-CórdobaAltres articles