Vida en els grups

Transcrivim de manera col·laborativa la ponència de Xavi Casanovas

Encara ressonen dins nostre les paraules del director de Cristianisme i Justícia a la darrera Jornada General. Tot i que tenim la possibilitat de consultar el vídeo de la ponència de Xavi Casanovas, us proposem d’editar entre tots la ponència escrita, fet que també ens permetria poder-la traduir al castellà, pensant sobretot en les diòcesis d’Alacant, Còrdova i Madrid.

Coneixes les xarxes socials de l’ACO?

A banda de les publicacions regulars al web de l’ACO i que recollim mensualment en aquest e-butlletí, també tenim actives dues xarxes socials: Facebook i Twitter. A través d’aquests mitjans us compartim articles d’interès, recomanem esdeveniments que organitzen entitats properes i mantenim diàleg i debat amb tots aquells que s’animen.

Segueix-nos si encara no ho fas a Facebook i Twitter i comparteix les nostres publicacions amb els teus amics.

Nou «Creixem»: Entrar en la política

Seguim ampliant la família de publicacions, en aquest cas amb el n. 10 del Creixem, titulat Entrar en la política. És un testimoni d’una militant de la zona Besòs, Anna Lara, que a partir de les darreres eleccions municipals ha entrat com a regidora a l’oposició a la ciutat de Badalona. S'ha lliurar entre la documentació de la Jornada General i també podeu accedir-hi bé a la Mediateca del web o a l’enllaç.

Pautes per acompanyar grups que passen per dificultats

Ara que engeguem un nou curs, recuperem aquesta eina adient per a les zones o petits comitès de zona que, en un format de Revisió de Vida, dona pautes per acompanyar grups que estan passant per dificultats. Podeu consultar-ho a la Mediateca del web o a l’enllaç.

Montserrat Forés (1934-2019)

[Grup de Sants] La Jornada General del 12 d'octubre del 2013 la Montse Forés ens va trametre un escrit que va ser tot un referent, juntament amb el d'altres militants que també van començar a l'ACO. Els seus companys de grup creiem que el millor adéu que podem fer-li és recordar aquí les seves paraules:

«Sortint de la JOC vaig entrar a l'ACO gairebé en els seu començament amb alguns dels primers que la varen iniciar: en Miquel Juncadella, la Teresa, en Lleonard Ramírez, en Cuspinera, Jaume Ribas i d'altres militants.

Coneixes el vídeo dels 60 anys de l’ACO?

L’ACO continua complint anys. Aquest mes d’octubre ja celebrarem la 66a Jornada General. En aquesta ocasió us convidem a visitar el vídeo que es va fer en ocasió del 60è aniversari de l’ACO i que podeu consultar bé a l’enllaç o a la secció del web ACO/Des de 1953/60 anys.

«El sentit cristià del compromís», una conferència de Núria Iceta

«Agafem aire, i recordem el que deia al principi, no estem sols en aquesta responsabilitat. El compromís cristià té una dimensió atemporal perquè té vocació de transcendència, d’eternitat. No parlem d'un període de temps, amb més o menys intensitat, sinó d'una manera de ser en el món i de ser en relació a Déu.

Jornada d’iniciació i recés quaresmal de la diòcesi de Terrassa

El 24 de març passat es va fer la Jornada d’iniciació d’aquest curs amb el lema «Re Inicia’t. Som llavors i donem fruit». Us enllacem el document que es va lliurar als participants on trobareu els testimonis de Joan Mercader, María Daza, M. Àngels de Miguel i del grup Cohèlet 4.12. Finalment, hi ha les qüestions que es van treballar en grups.

A l’enllaç també podeu consultar les fotos de la Jornada d’iniciació.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.