Please enable JS
Militants de Còrdova participant a l'Inici de curs a la parròquia de "Las Margaritas".

Acompanyant la diòcesi de Còrdova en l'inici de curs

novembre 09/Rocío Elvira/

La presidenta d'ACO, Rocío Elvira Q, va assistir el dissabte 29 d'octubre a l’Assemblea d'inici de curs de la diòcesi de Còrdova. La parròquia de “Las Margaritas” va acollir als grups d’ACO.

L'objectiu de l'assemblea va ser l'elaboració d'unes línies per treballar aquest curs, on es va prioritzar alimentar la nostra fe i esperança com a mitjà per donar resposta a les dificultats pròpies de la vida (descobrir Déu en la vida adulta) i la coresponsabilitat per ser un moviment sòlid i en sortida. Per aquests objectius es van proposar mitjans per portar-los a terme.

Es va continuar el matí compartint juntes l'eucaristia i un moment de convivència al costat de les nostres famílies. El consiliari d’ACO-Còrdova, Manolo Varo i els tres responsables dels grups: Mamen, Luisfer i la Tere van presidir la trobada. Al final de la jornada, els nens/es dels militants van fer una ofrena durant la celebració de la Paraula.

Per suposat que es va acabar el dia amb un dinar de germanor.

Pel proper XII Consell d’ACO, 4 militants de la diòcesi de Còrdova assistiran a la festa democràtica del moviment, això és una gran alegria!

Podeu consultar les fotos a l'enllaç.

 

20221029 Asamblea inicio de curso diócesis de Córdoba

 



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.