Agraïda de ser-hi amb la JOC a la Trobada Nacional d'Iniciació

La JOC ens va convidar a la Trobada Nacional d’Iniciació el passat 4 de febrer. Podeu veure l’article que han passat a comunicació del Bisbat de Barcelona.

La invitació d’un Moviment jove i germà al nostre ja animava a la participació però sumava el que ens deien en aquesta invitació: 

- Campanya i lema “Trenca el mur de la desigualtat, construiex comunitat”. COMPROMÍS vers als joves del món obrer. COMPARTIR valors i lluites. POTENCIAR accions transformadores. FUGIR de situacions injustes i TENIR PRESENT MÉS QUE MAI a les persones obligades a sortir de la seva terra (immigrants, refugiats).

Vaig assistir a l’Eucaristia que van celebrar a primera hora de la tarda a la Parròquia de Sant Ramon Nonat, a on les i els joves van ser els protagonistes. M’emocionava i estava agraïda de poder estar amb elles i ells al voltant de l’altar.

Vam passar de nou al Parc de la Marquesa a on van fer les activitats programades per la tarda i que detallen en el comunicat.

Una Trobada que com també deien era un moment important i que havien preparat amb molta il·lusió. Sens dubte es feia evident que havien treballat molt i que volien comunicar el seu compromís i alegria a altres joves.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.