Please enable JS

Agraïda de ser-hi amb la JOC a la Trobada Nacional d'Iniciació

març 09/Maria Martínez/

La JOC ens va convidar a la Trobada Nacional d’Iniciació el passat 4 de febrer. Podeu veure l’article que han passat a comunicació del Bisbat de Barcelona.

La invitació d’un Moviment jove i germà al nostre ja animava a la participació però sumava el que ens deien en aquesta invitació: 

- Campanya i lema “Trenca el mur de la desigualtat, construiex comunitat”. COMPROMÍS vers als joves del món obrer. COMPARTIR valors i lluites. POTENCIAR accions transformadores. FUGIR de situacions injustes i TENIR PRESENT MÉS QUE MAI a les persones obligades a sortir de la seva terra (immigrants, refugiats).

Vaig assistir a l’Eucaristia que van celebrar a primera hora de la tarda a la Parròquia de Sant Ramon Nonat, a on les i els joves van ser els protagonistes. M’emocionava i estava agraïda de poder estar amb elles i ells al voltant de l’altar.

Vam passar de nou al Parc de la Marquesa a on van fer les activitats programades per la tarda i que detallen en el comunicat.

Una Trobada que com també deien era un moment important i que havien preparat amb molta il·lusió. Sens dubte es feia evident que havien treballat molt i que volien comunicar el seu compromís i alegria a altres joves.



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.