Please enable JS

El repte d'acompanyar

maig 16/Ana M. Lara/

El passat 22 d’abril vaig participar per primera vegada a la Jornada de Responsables amb el encertat títol d’«Acompanyar: la claror de la mirada».

Per mi ha estat una experiència molt positiva i engrescadora. Ha suposat trobar altres militants que fem la mateixa tasca i poder compartir els encerts i dificultats que ens trobem; això sempre alleugereix el camí a seguir com a responsables de grup. Ens va il·luminar la ponència del Josep J. Montejo per donar unes pautes sobre les actituds bàsiques en l’acompanyament cristià.

M’ha permès descobrir que la paraula acompanyar la tinc molt present en altres facetes de la meva vida: com acompanyar a les persones que atenc en el treball, acompanyar les meves filles en la criança, acompanyar els meus pares en l’envelliment. I ara al grup acompanyar els companys amb el meu granet de sorra en el creixement de la fe és tot un repte. 

Anna Lara 
Responsable grup Andantino – Zona Besòs



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.