Please enable JS

Aportacions de la Jornada de consiliaris per obrir futur: Què som i què volem ser a l’ACO

març 31/Admin/

Els passats 13 i 14 de març es va fer la trobada anual de consiliaris i es va analitzar quin és el moment de l’ACO, com el fet de treballar la prioritat d’aquest curs està ajudant a trobar-se amb el Jesús de l’Evangeli i quins són els reptes que tenim per endavant.

A partir del capítol cinquè de l’exhortació “Evangeliï Gaudium” Pep Soler va donar unes pistes de vinculació amb el moment del moviment. Quim Cervera, l’anterior consiliari general, va fer una reflexió sobre les riqueses i febleses de l’ACO i va fer diverses aportacions sobre crides, reptes i suggeriments de cara al futur.

Us facilitem els següents enllaços:



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.