Please enable JS

Estem preparant el terreny pel Consell

juliol 08/Joan Andreu Parra/

(Pregària preparada per la Zona Montserrat i que va ser llegida en el Comitè Català del 2 de juliol de 2016)

Mt 9, 9-13
Mentre se n'anava, Jesús veié tot passant un home que es deia Mateu, assegut al lloc de recaptació d'impostos, i li digué:
--Segueix-me.
Ell s'aixecà i el va seguir.
Després, mentre era a taula a casa seva, van acudir-hi molts publicans i altres pecadors i es posaren a taula amb Jesús i els seus deixebles. Quan els fariseus ho veieren, digueren als deixebles:
--Per què el vostre mestre menja amb els publicans i els pecadors?
Jesús ho va sentir i digué:
--El metge, no el necessiten els qui estan bons, sinó els qui estan malalts. Aneu a aprendre què vol dir allò de: El que jo vull és amor, i no sacrificis. No he vingut a cridar els justos, sinó els pecadors.

 

Jesús sap el que l’espera, i per això prepara el terreny. Dóna consells als seus deixebles.

Nosaltres, des de l’ACO, també estem preparant el terreny. Estem preparant i posant fil a l’agulla perquè el Consell surti bé, perquè sigui profitós per tots i perquè serveixi sobretot perquè l’ACO tiri endavant.

Voldria demanar perquè sapiguem transmetre tota la feina que s’està fent des del Comitè Permanent, des de les diferents Comissions de treball pel Consell, i que ho sapiguem fer amb entusiasme, perquè aquest entusiasme i aquesta alegria arribi a tots els militants de totes les zones.