Please enable JS

Els nostres ancians del moviment

setembre 01/Joan Andreu Parra/

La germaneta de l'Assumpció Teresa Miquel i Torrents ens ha adreçat aquesta carta que compartim amb la militància:

Estimats germanes/s, TOTS.

Vull unir-me a la força i joia de tot el que aneu vivint i comunicant en l’e-butlletí que vaig rebent al seu dia. Són molts els actes, trobades de tota índole (formació i festives), Setmana Santa, preparació pels Exercicis d’Agost i sobretot de cara al Consell el mes de novembre. Són 30 anys que he tingut la sort de formar part en l’estimat moviment ACO del qual tinc molt bon record i agraïment de la formació rebuda. Tant és així, que us agradarà saber que porto un petit taller d’EVANGELI a fi d’ajudar-nos millor a seguir la vida de Jesús i estar al dia del que va passant en el Món Obrer.

Avui m’ha vingut a la memòria que un dia vàrem parlar dels molts militants que ens anàvem fent GRANS, molts d’ells vinguts de la JOBAC - JOC i, per tant, segurament  fundadors de l’actual ACO. En aquella trobada comentàvem que el Moviment, per més treballs organitzatius que tingués, no tindria que oblidar-se d’aquests germans que van ser puntals en aquell moment i ara senten no poder acompanyar-vos degut als anys transcorreguts, malalties o solitud. Perdoneu les meves paraules sinceres i segurament ho teniu present. Us diré en confiança: de gran, quan has tingut una vida molt activa, per més que ho intentis viure amb acceptació i agraïment, cada dia té les seves 24 hores i no sempre són fàcils d’omplir...

De veritat i veritat us dic, no és el meu cas i en dono moltes gràcies a Déu. Ja sabeu que soc Germaneta de l’Assumpció i tinc la sort de viure amb Comunitat on intentem acceptar-nos i estimar-nos, tal com som cadascuna, omplir el dia amb petites ajudes, pregària, lectures, firmes i, a més, som molt FESTIVES i això és molt bo (tot ho celebrem).

El més important és que visquem plenament la realitat del Món i ens esforcem a ser apòstols fins que ens retrobarem amb el nostre Déu, que és Pare Mare..  Volem viure el que desitjava el Pare Esteve Pernet: “Que els  vostres actes, parlin de JESUCRIST”.

ENDAVANT i de veritat us porto a la pregària i al cor. Una abraçada a TOTS.