Mediateca

Salillum n. 2

Obrim aquest número de Salillum amb un article del periodista i historiador Marc Andreu, "Barris, veïns i cristians", sobre la importància del moviment veïnal i la participació dels cristians mobilitzats en la recuperació de la democràcia. L'article d'opinió és de Leandro Sequeiros sobre l'ecologia i la relació amb el món obrer.

L'entrevista en profunditat li fem a la teòloga Begonya Palau. El compromís dels militants el trobem en un projecte d'acompanyament a persones que surten de la presó de Quatre Camins. Pel que fa a la dimensió internacional, parlem del paper pacificador de l'Església a Benín.

Les pàgines centrals del Dossier estan dedicades al compromís de militants cristians en la política. Comptem amb el testimoni d'Antonio Casanova, Mercedes Vidal i Jaume Ventura. L'Estudi d'Evangeli està dedicat al relat de Rut, la immigrant. Pel que fa a la secció 'L'Església es mulla' posem l'atenció en els 150 anys de les Germanetes de l'Assumpció.

Dels moviments germans, coneixem millor el Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona (MPCB) i parlem dels usos del temps i les responsabilitats, en un article de Quim Cervera. La revista es clou amb un article sobre la banca ètica.

Feu clic aquí per descarregar l'arxiu.

Any de publicació del document: 2015

Adjunts:

SUBSCRIU-TE
A SALILLUM

Rebràs dues revistes a l'any i ajudaràs a anunciar Jesús en el món del treball per menys d'1€ al mes.

Trobes a faltar algún document? Vols fer cap suggeriment?

Escriu-nos a comunicacio@acocat.org

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.