Mediateca

Documents d'ACO

Document d'ACO n. 24. La prioritat triada per a aquest curs 2013-2014, La dignitat de la persona, i el tema d’aquest treball estan molt en consonància, ja que el motiu principal de la indignació de Jesús és la violació de la dignitat, la de Déu i la de les persones. Dignitat i indignació, ja es veu, a més de tenir la mateixa arrel estan relacionades perquè ens “in-dignem”, o bé som “in-dignes”, quan la dignitat no és respectada, quan la nostra dignitat o la dels altres és violentada.

Documents d'ACO

Aquest Document número 23 dels Documents d’ACO que teniu a les mans, neix a partir de la prioritat  d’aquest curs “Lliures i profetes en una societat plural”.
Ens ha semblat convenient poder oferir un material de formació sobre una part molt desconeguda de la Bíblia. Per a molts de nosaltres, cristians, l’Antic Testament és en general poc o gens conegut.
Es important que coneguem la història i la experiència de fe d’un poble, el poble de Déu, que ha arribat a nosaltres a través de molts homes i dones, entre ells, els profetes, que s’han implicat en el projecte de Déu per a aquest poble.

 

 

Documents d'ACO

Document d'ACO n. 22. El material que l’ACO ofereix aquest any parteix de la prioritat del curs aprovada en el darrer Consell: “L’opció preferencial pels pobres des de la militància obrera i cristiana”.

Volem que sigui una eina que ens ajudi a endinsar-nos en la nostra opció pels pobres, personal i col·lectiva com a Moviment.

Documents d'ACO

Document d'ACO n. 21. Podem dir que gràcies a Pau també nosaltres som cristians, encara que no siguem d'origen jueu. Pau va ser capaç de donar un aire universaliste al cristianisme, ajudant, encara que sense pretendre-ho, a separar-lo del judaisme.

Documents d'ACO

Document d'ACO n. 20. Sol parlar-se de crisi econòmica quan algunes magnituds econòmiques –en particular la Inversión i l’ocupació– mostren una certa feblesa en la seva evolució i fins i tot arriben a disminuir; indiquen que l’activitat econòmica s’alenteix o s’encongeix el nivell de producció d’una economia.

 

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.