Mediateca

Material de curs

Què entenem per Formació, des del punt de vista d’un militant d’ACO? Pensem que són tots aquells elements que ens van modelant, donant forma cap a un esdevenir autèntics seguidors de Jesucrist, amb tot el que això comporta.

Material de curs

Presentació del tancament exercici 2019 i Pressupost 2020 que la Comissió d'Economia va fer al Comitè General del 25/01/2020.

Material de curs

Conclusions de la 1a Jornada de formació bàsica del militant que es va celebrar el 16 de novembre del 2019 amb el títol Amb la paraula mantenim viva la història. La jornada va comptar amb els testimonis de tres militants dels més antics d’ACO (Antonio García, de Nou Barris; Manolita Olmo, del Baix Llobregat; Josep Sánchez-Bosch, de Montserrat) i un consiliari de Madrid (Fernando Rivas).

Material de curs

La proposta és fer un recés espiritual i militant per a descobrir quina és la meva missió a la vida des de la realitat tal com és.

Material de curs

Ponència de Xavi Casanovas, director de Cristianisme i Justícia, en la 66a Jornada General que es va celebrar el 12 d'octubre del 2019.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.