Mediateca

Revista Salillum

Covid-19: Any zero.

Revista Salillum

La portada i l’entrevista de Salillum n. 11 corresponen a la pensadora Victòria Camps, catedràtica emèrita de filosofia moral i política de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Amb la professora Camps vam mantenir un diàleg durant el confinament en què vam abordar qüestions relacionades amb la pandèmia, l’ètica, les religions, el feminisme...

Revista Salillum

La portada i l’entrevista de Salillum n. 10 corresponen a l’activista i lluitadora de mil i una causes Gabriela Serra. L’altre contingut preferent és el dossier 25 anys de «La Pastoral Obrera de tota l’Església» que ha preparat el consiliari i director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya, Pepe Rodado.

Revista Salillum

Afaiçonar la persona segons el Crist.

Revista Salillum

La portada i l’entrevista corresponen a l’activista per la pau Jordi Armadans, director els darrers vint-i-dos anys de Fundipau. Amb en Jordi mantenim un diàleg intens al voltant de les armes, de la pau i de les violències, del Procés a Catalunya i del paper de les religions com a promotores de pau. L’altre contingut preferent és el dossier Dona i Església que ha preparat la M. Antònia Bogónez Aguado. El novè número de Salillum es completa amb molts altres temes, entre els quals destaquem un reportatge sobre el treball precari en el camp social.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.