Please enable JS

Ampliem l’entrada de l’ACO a la Viquipèdia

Podeu enriquir-la amb més aportacions

gener 11/Joan Andreu Parra/

En l’era d’internet les enciclopèdies en paper pràcticament han passat a la història i han estat substituïdes per altres invencions que consultem profusament, especialment els nostres fills a l’hora de fer els treballs que els encomanen a l’escola, l’institut o la universitat. Un d’aquests ginys és la Viquipèdia, una enciclopèdia en línia col·lectiva, de contingut lliure i on tothom pot introduir i modificar els gairebé 500.000 articles que hi ha a la versió en català.

L’Acció Catòlica Obrera fins ara tenia una entrada molt succinta que hem enriquit incorporant una descripció del moviment, les dates històriques més remarcables i algunes de les publicacions que tenim. També hi ha un apartat en què es parla de la metodologia que utilitzem a l’ACO: la Revisió de vida (que enllaça a un altre article que ja existia) i l’Estudi d’evangeli, per al qual hem creat aquesta entrada ja que no hi era abans.

Us convidem a llegir els articles i si hi veieu que encara es poden millorar a fer-ho. Recordeu els cinc pilars de la Viquipèdia, sobretot el punt de vista neutral i la importància de citar fonts que siguin verificables.

Properament farem el mateix amb la versió en castellà.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE