Please enable JS

Auscultant l’ACO amb l’ajut de Dani Jover

Trobada del Comitè Català el passat 7 de maig

maig 09/Joan Andreu Parra/

Vestir-se imaginàriament amb bata blanca i diagnosticar l’estat de salut de l’ACO i les causes. Aquesta va ser una de les dinàmiques participatives amb què els membres del Comitè Català del passat 7 de maig van prendre part amb el guiatge de Dani Jover. Bona part de la trobada es va dedicar a parlar del proper Consell de l’ACO, l’XIè, i quins haurien de ser els eixos a abordar.

Per dur a terme aquesta tasca, es va demanar a Dani Jover, mestre, emprenedor social i simpatitzant de l’ACO, que ajudés a fer un exercici que fomentés la creativitat, l’anàlisi compartit i l’aportació de solucions de manera col·laborativa. Jover, que l'any 2006 va fer la ponència de la Jornada General, és una de les dues figures externes, junt amb Mn. Salvador Pié, rector de Santa Maria del Mar, que estan participant a la Comissió preparatòria del proper Consell de l’ACO.

Aquesta comissió està treballant a partir del Document d’identitat de l’ACO i el document La classe obrera a l'ACO, avui, amb l’objectiu de refrescar-los i actualitzar-los a ulls d’avui. Formen part d’aquesta comissió els esmentats Jover i Pié, i també els següents militants i consiliaris de l’ACO: Jaume Gubert, Jesús Jiménez, Josep Jiménez Montejo, Joan Andreu Parra, Carles Paulo, Josep Maria Pujol, Cèlia Santiago, Montserrat Sidera, Mercè Solé, Pep Soler, Xavier Such i Dèlia Viedma.Altres articles


Últims articles
Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE