Please enable JS

Clam social per millorar l’acollida de migrants i refugiats

Iniciatives encapçalades per la societat civil

desembre 13/Joan Andreu Parra/

Casa Nostra Casa Vostra és una iniciativa promoguda per diverses persones i entitats de la societat civil que té per objectiu visibilitzar la crisi migratòria actual, i apostar tant per la millora de l’acollida a Catalunya com per l’exigència de l’arribada de persones per vies legals i segures.

Un dels promotors és la plataforma Stop Mare Mortum que, a través de la sensibilització i la formació de la ciutadania i de la incidència política, pretén fomentar un canvi en les polítiques europees d’estrangeria i migratòries, promoure la defensa dels drets de les persones migrants i refugiades i donar suport en el seu procés d'acollida.

Coincidint amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), s’estan organitzant un seguit d’actes reivindicatius, centrats en la defensa a la lliure circulació de les persones.

Teniu més informació al web casanostracasavostra.cat on podeu adherir-vos al manifest o a l’adreça electrònica relacions.stopmm@gmail.com.Altres articles