Please enable JS

El Congrés “Ser més església, servir més al món” de Laïcat XXI s’acosta

2 i 3 d’octubre al Monestir de Poblet

agost 31/Joan Andreu Parra/

Un congrés obert per reflexionar sobre el paper dels laics a l’església i al món en el nou segle, i per aprofundir-hi en l’espiritualitat laïcal. Ja us hem parlat anteriorment del Congrés que Laïcat XXI organitza al Monestir de Poblet els propers 2 i 3 d’octubre i al qual encara és possible inscriure’s a través d’aquest enllaç.

El Congrés comptarà amb la participació com a ponents de dos militants de l’ACO: l’Albert Dresaire impartirà el taller “El món laboral, un espai d’experiència creient” junt amb una militant de l’Acció Catòlica d’Adults i la Mercè Solé ho farà en l’aportació/debat “Fer més nostra la litúrgia”. El programa del Congrés és molt més ampli i podeu consultar-lo aquí.

“Com en qualsevol monestir, la bellesa del paisatge que l’envolta, el silenci i la serenitat que s’hi respira sense cap mena de dubte ens ajudaran a fer una reflexió seriosa i espiritual alhora del tema que ens ocupa”, indica en aquest article una de les promotores de Laïcat XXI, M. Mercè Sardà.Altres articles


Últims articles
Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE