Please enable JS

El Pla de formació de l’ACO, full de ruta per a un «moviment educatiu»

La Comissió inicia els treballs per a la implementació

maig 07/Joan Andreu Parra/

Analitzar el nou Pla de formació, prioritzar accions i aportar idees. Aquest va ser el treball que va fer la Comissió de formació el 12 d’abril passat en una trobada que va servir per conèixer amb més detall el Pla de formació que va aprovar, com es va informar, el Comitè Català del 16 de març passat.

El Pla de formació és fruit de la tasca que va fer un Grup de treball format per militants i ha estat enriquit per part dels responsables de zona als Comitès General i Català. L’objectiu és anar aplicant el Pla per fases a partir del curs vinent (que recordem té com a línia d’actuació prioritària la formació) i portar-ho a convalidació al Consell de l’any 2021.

En la reunió esmentada de la Comissió de formació ja va prendre part el nou consiliari de la Comissió, Jesús Lanao, que ha pres el relleu de Joan Ramon Marín. Dues militants amb una llarga trajectòria a la Comissió, la Magda Delgado i la Fina Garcia, deixaran la Comissió a finals d’aquest curs; Helena Antó, continuarà; i s’espera que dues militants s’incorporin.

En aquest sentit, des de la Comissió de formació i el Comitè Permanent es fa una crida a que qualsevol militant que tingui ganes d’incorporar-se a la Comissió de formació en aquesta nova etapa pot fer-ho ja que és important reforçar-la de cara a poder aplicar el Pla de formació.

A l’enllaç podeu consultar el Pla de formació de l’ACO.

La fotografia correspon a una trobada del Grup de treball que va fer la proposta del Pla de formació de l’ACO (d'esquerra a dreta): Ignasi del Blanco, Joan Andreu Parra, Pepe Baena, Helena Antó, Toni Ferrer, Rocío Elvira, Josep Ferrer (a la imatge falta Liria Román).Altres articles


Últims articles
Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE