Please enable JS
Crida a sumar-se al voluntariat de Mans Unides.

Es busquen ambaixadors de Mans Unides a les parròquies

Proposta de voluntariat per a la militància d’ACO

maig 02/Joan Andreu Parra/

Mans Unides té el propòsit de mantenir una relació més estreta amb les organitzacions eclesials de base, com l’ACO, i a tal fi, la presidenta-delegada de Barcelona, Mireia Angerri i la presidenta de l’ACO, Rocío Elvira es van reunir el 28 de febrer passat. En aquesta trobada cordial es va acordar que des de l’ACO traslladaríem a la militància la proposta de formar part del voluntariat de Mans Unides.

Recordem que Mans Unides és una ong de l’Església que es dedica a projectes locals en el Tercer Món: educació, desenvolupament comunitari. Actualment, uns 500 projectes arreu del món orientats al llarg termini i, per aquest motiu, comencen per l’educació bàsica. En aquest article de Mireia Angerri teniu més informació: https://www.catalunyareligio.cat/ca/blog/opinio-publicada/centrats-en-nosaltres-mateixos-condemnem-mes-292132

L’entitat fa una crida a l’ACO per sumar voluntaris, en particular, per fer la funció d’ambaixadors de Mans Unides a les parròquies que farien d’enllaç entre l’entitat i les parròquies. Les tasques consisteixen en:

  • Penjar cartells de les campanyes de Mans Unides que reflecteixin la seva missió.
  • Tenir present la campanya anual : 2n. Diumenge de febrer de cada any. Engrescar amb material proporcionat per Mans Unides.
  • Mantenir el vincle entre Mans Unides i les parròquies per connectar amb socis i col·laboradors i mantenir-los al dia de les notícies i activitats.

Qui estigueu interessats o vulgueu més informació podeu contactar amb Pilar Nieto (a/e comunicacio@mansunides.org i M. 686 724 356).Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE