Please enable JS

Es convoca Consell Extraordinari per elegir presidenta

El 22 de maig en el marc de la Jornada de responsables

maig 10/Joan Andreu Parra/

[Comitè Permanent] La propera Jornada de Responsables del dissabte 22 de maig del 2021 volem reiniciar el treball de preparació del XII Consell de l’ACO que, si Déu vol, se celebrarà al mes de maig del 2022. Encara no sabem del cert en quines circumstàncies el podrem celebrar, degut a la situació de pandèmia que vivim des de ja fa més d’un any, però confiem i preguem perquè es pugui desenvolupar amb normalitat. Us adjuntem en aquest enllaç el programa de la jornada.

Paral·lelament, en el marc d’aquesta Jornada de Responsables, escollirem a la nova presidenta de l’ACO i és per aquest motiu que convoquem alhora el Consell Extraordinari per poder procedir a la votació i nomenament de la nova presidenta. Des del Comitè Permanent hem considerat convenient no demorar més en el temps aquesta elecció. Recordeu que, des del passat 12 d’octubre que va finalitzar el seu mandat la Maria Martínez, ha estat vacant el lloc de presidenta. El Comitè General de l'ACO, en convocatòria extraordinària, va aprovar convocar el Consell Extraordinari aquest passat 8 de maig. La Mesa del Consell comptarà amb Quiteria Guirao, Toni Fernández i Montse Amblàs.

En aquests enllaços adjuntem les cartes de presentació de les candidates a triarRocío Elvira i Yolanda Rodríguez.

En aquest context de crisi sanitària que estem vivint en l’actualitat, cada dia ens hem d’anar reinventant. Aquesta jornada de responsables encara no es podrà celebrar de manera presencial i, per tant, el Consell Extraordinari tampoc. Les Normes de Funcionament del moviment no preveuen aquesta conjuntura, per la qual cosa hem d’establir un procediment de votació telemàtica del qual et fem ara cinc cèntims perquè n’informis al teu grup i pugueu votar en conseqüència, a més de garantir que el procés a seguir sigui transparent i participatiu:

  1. La votació es podrà fer des de l’inici de la Jornada de Responsables i fins una hora i mitja després, aproximadament des de les 10 h i fins les 11.30 h.
  2. Cada grup té un únic vot, que s’encarrega de transmetre el o la responsable de grup. Prèviament a la celebració del Consell Extraordinari, tenint com a termini dijous 20 de maig al matí, el o la responsable de grup ha d’inscriure’s a la jornada a través d’un formulari al qual pots accedir en aquest enllaç.
  3. Si per alguna raó el o la responsable del teu grup no pot assistir a la Jornada ha de delegar el vot en algun altre membre del grup preferentment o en un/a altra militant, en cas que no sigui possible la primera opció.
  4. Per tal de delegar el vot, ha de fer servir el mateix formulari d’inscripció i fer constar les dades de la persona que tindrà dret a vot, indicant nom complet, grup, zona, telèfon mòbil i correu electrònic. 
  5. Si detectes que algun grup de militants més grans poden tenir dificultats per poder accedir a la inscripció o a la connexió al Consell Extraordinari, si us plau, fes-nos-ho saber i posarem tots els mitjans que tinguem al nostre abast per garantir la seva participació.

Creiem que és MOLT IMPORTANT que tots els grups puguin votar. És una manera de donar suport a la persona que surti escollida i de participar en la marxa del moviment. O, si alguna candidatura creieu que no és convenient, és una manera d'expressar la vostra discrepància.

 Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE