Please enable JS

Explicar la fe al segle XXI

Es crea l’Escola de Primer Anunci

gener 11/Joan Andreu Parra/

L’ACO és un moviment que evangelitza en el món del treball, una labor que porta temps realitzant i no exempta de dificultats ja que més enllà del testimoniatge i la coherència en el pensament i l’acció ens costa donar raó d’allò que ens fonamenta i que no és altra cosa que el seguiment del Crist.

Des de la Delegació d’Apostolat Seglar proposen continuar en aquesta tasca d’Església en sortida i “respondre a la crida del papa Francesc a que tot cristià esdevingui agent d’aquest “primer anunci” o “anunci fonamental: l’amor personal de Déu que es va fer home, es lliurà per nosaltres i és viu oferint la seva salvació i la seva amistat” (Evangelii Gaudium, 128).

Amb aquesta finalitat han dissenyat el curs intensiu d'Escola de Primer Anunci, l’objectiu del qual és “anar construint una xarxa laïcal diocesana on s'involucrin els moviments, les associacions, els centres, les parròquies...”. El curs es durà a terme durant els dies 16 i 30 de gener i 20 i 27 de febrer i a les Escolàpies.

Els organitzadors conviden a participar en aquest “"entrenament" en unes altres metodologies més aptes per a propiciar aquest primer contacte amb tantes persones que un dia per motius diversos es van allunyar dels nostres mateixos grups i comunitats, o que ja mai hi han participat”.

Teniu més informació als programes adjunts i a:

 

 Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE