Please enable JS

Francesc fa costat a l’Acció Catòlica

Intervenció del Papa en l’Assemblea Mundial del Fòrum Internacional de l'Acció Catòlica

maig 10/Joan Andreu Parra/

«La missió no és una tasca entre tantes en l'Acció Catòlica, sinó que és la tasca. (...) És vital renovar i actualitzar el compromís de l'Acció Catòlica per l'evangelització, arribant a tots, en tots els llocs, en totes les ocasions, a totes les perifèries existencials, de debò i no com una simple formulació de principis.» Aquesta és una frase de les moltes pronunciades pel Papa als participants del Congrés del Fòrum Internacional de l'Acció Catòlica, que s’ha celebrat a Roma del 27 d’abril a l’1 de maig.

Igualment, també va participar a la gran trobada amb motiu dels 150 anys de l'Acció Catòlica Italiana. Tot i que es tracta de l’Acció Catòlica General, per tant no especialitzada com és el cas de l’ACO, les aportacions del Pontífex són ben escaients i poden servir per a la reflexió al Consell de l’ACO. Tot seguit, una mostra: «Evitin caure en la temptació perfeccionista de l'eterna preparació per a la missió i de les eternes anàlisis, que quan s'acaben ja han passat de moda o estan desactualitzades. L'exemple és Jesús amb els apòstols: els enviava amb el que tenien.»

Us enllacem la crònica de Salvador Pié i el discurs complet de Francesc publicats a CatalunyaReligio.cat.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE