Please enable JS
Eucaristia a l'inici de curs de la diòcesi de Còrdova.

Inici de curs a la diòcesi de Còrdova

Trobada dels grups a la Casa d'espiritualitat d'Emaús

octubre 25/Joan Andreu Parra/

[Diòcesi de Còrdova] L'Acció Catòlica Obrera de Còrdova hem celebrat el cap de setmana del 16-17 d'octubre la nostra Assemblea d'inici de curs a la Casa d'espiritualitat d'Emaús. Comencem el curs amb il·lusió renovada en el nostre compromís eclesial com a militants enmig de l'món obrer. A més, amb el convenciment que l'Esperit bufa i ens guia per estar enmig de la realitat, en els nostres barris, associacions, col·lectius... amb altres persones implicades en la construcció d'un món més humà, més com ho vol Déu.

Pretenem avançar aquest curs en diversos aspectes: Descobrir com Déu ens transmet esperança. Créixer en corresponsabilitat i sentit comunitari i tot això per tenir major obertura a el món i implicació en la realitat del món obrer. Un món obrer en el qual estem vivint situacions de veritable precarietat i injustícia. Aquí ens trobem amb els nostres germans i germanes de la Pastoral del Treball i amb la resta de moviments d'Acció Catòlica i Apostolat Seglar. Aquí enllacem l'àlbum de fotografies i el testimoni de l'Elena.

 

[Elena Hurtado. Mestra, sindicalista i militant de l'ACO de Còrdova] Aquest curs l'hem començat amb la nostra primera assemblea, que sempre ens serveix per escalfar motors i arrencar elaborant el nostre pla de zona. Hem dedicat una jornada completa de dissabte a preguntar-nos com estàvem els equips, quines necessitats teníem, quins objectius ens plantejàvem i de quins mitjans ens anàvem a servir per aconseguir-los... I per acabar l'eucaristia, on agraíem tota la feina feta en la jornada, el mateix de tots els inicis de curs de tots els anys, però aquest ho havíem sentit i gaudit d'una manera més especial.
Es respirava una predisposició molt positiva per: comunicar-nos, compartir les nostres preocupacions, expressar-nos amb llibertat, reestructurar-nos per a un millor funcionament, prioritzar l'important... I el resultat ha estat molt fructífer, amb mitjans que ens ajuden a autocuidar-nos, però alhora seguirà sent un moviment en acció i constant sortida, presents a l'Església de la qual formem part i germans/es d'altres zones, amb les que volem seguir creixent i portant el Projecte de l'ACO a les nostres realitats.
I en un espai preciós, envoltats de molta naturalesa i dels jocs i rialles dels nostres fills i filles, gaudint d'un dia de convivència i de molta amistat, com alguns/es expressaven en l'eucaristia.
Ja feia temps que la situació no ens permetia aquest tipus de trobades, per això serà que l'hem agafat amb tantes ganes, per això es palpava tant d'afecte...

 

 

 

20211016 Asamblea inicio de curso diócesis de CórdobaAltres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE