Please enable JS

Jiménez Montejo s’acomiada, Baena es presenta

Relleu del consiliari general de l’ACO

octubre 08/Joan Andreu Parra/

«Amb vosaltres, homes i dones de l’ACO, m’he continuat educant, amb vosaltres soc més cristià, amb vosaltres he esdevingut més prevere. No debades som un moviment educatiu. Moltes gràcies.» Amb aquestes paraules s’acomiada Josep Jiménez Montejo després de quatre anys com a consiliari general de l’ACO.

L’accent de Jiménez Montejo ha estat posat en «tot allò que es desprèn de la identitat de l’ACO, però especialment en l’evangelització.» «No som una entitat que només mira de continuar existint, sinó que si vol créixer és perquè els nostres companys i companyes del món obrer tenen dret a conèixer Jesucrist i a experimentar el goig de sentir-se estimats per Déu», podem llegir a la seva carta de comiat. Jiménez Montejo continuarà com a consiliari de grups de l’ACO i també presenta la seva candidatura a consiliari general del Moviment de Treballadors Cristians Europeu (MTCE).

«Quan em miro l’agenda biogràfica del meu cor, surten pàgines del quadern de vida que reflecteixen la meva professió de metal·lúrgic i la meva vocació de batejat capellà-consiliari», són les paraules amb què Pepe Baena, nou consiliari general de l’ACO, es presenta en aquest escrit a la militància. En el referit escrit, Baena explica els seus orígens i trajectòria i finalitza: «Només em queda donar gràcies a Déu i obrir els braços per a abraçar aquest nou repte amb els germans i germanes de l’ACO.»Altres articles