L’ACO s’adhereix a dos manifestos en favor dels immigrants

El Racisme ens Tanca i Audir es pronuncien

La posada en marxa de la Llei d’estrangeria l’any 2000 i la indefensió en que va deixar milers d’immigrants va provocar que molts d’ells es tanquessin a diverses parròquies. Divuit anys després les demandes que feien continuen vigents i a Barcelona s’han organitzat en la plataforma Racisme ens Tanca i, de nou, s’han tancat en diversos locals (a l’escola Massana de Barcelona, al barri de la Salut de Badalona i durant uns dies a l’església del Sagrat Cor del Poblenou).

La plataforma Racisme ens Tanca reclama que els immigrants puguin tenir papers sense contracte, la nacionalitat sense examen, una sanitat per a tothom, l’empadronament sense domicili i que acabi l’assetjament policial i les deportacions. L’ACO ens hem adherit al manifest que podeu consultar a l’enllaç.

Igualment, també ens hem adherit al manifest que ha promogut l’Audir (Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós), entre altres, a partir d’una celebració interconviccional que es va fer el 18 de juny passat per les persones que migren i cerquen refugi. Podeu consultar el manifest a l’enllaç de Justícia i Pau.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.