Please enable JS
La jornada es va celebrar a la parròquia de la Mare de Déu de la Mercè a Badia del Vallès.

«L’alegria de caminar junts/es»

Jornada diocesana de la Pastoral Obrera de Terrassa, el 7 de maig passat

juny 02/Joan Andreu Parra/

La Delegació Diocesana de Pastoral Obrera de Terrassa amb els moviments MIJAC, JOC i ACO (zones Vallès Oriental i Vallès Occidental), vam celebrar el dissabte 7 de maig a la parròquia de la Mare de Déu de la Mercè a Badia del Vallès, la jornada Diocesana amb el lema L’alegria de caminar junts/es.

Després de dos anys en què no s’havia pogut celebrar per la pandèmia, la jornada va comptar amb la participació d’uns 50 militants infants, joves i adults. Va ser una trobada lúdica, festiva, de retrobament i amb esperit sinodal. Vam gaudir amb jocs, cançons i danses i una gimcana en la que reflexionàvem sobre diferents àmbits tot buscant valors i contravalors des de la nostra realitat: la família, el lleure, el treball, l’escola, el barri-poble i l’experiència creient.

De cada àmbit van sortir unes petjades amb les principals crides i reflexions que ens van servir per construir un camí, el camí que com a Església ens porta a Jesús i pel que caminem junts i juntes amb alegria.

Mons. Salvador Cristau va celebrar la missa i també vam donar gràcies a Déu pels 25 anys de l’ordenació del consiliari de la Pastoral Obrera Mn. Pepe Baena i també consiliari general de l'ACO.

Podeu consultar les fotografies a l'enllaç: https://flic.kr/s/aHBqjzSBUJ

 

20220507 Jornada diocesana de la Pastoral Obrera de TerrassaAltres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE