Please enable JS

L’Equip de Pastoral Obrera a Badalona compleix 20 anys

Celebració amb la publicació d’un llibre autoeditat

setembre 30/Joan Andreu Parra/

Una “petita i fràgil història”, però pacient i fructífera, la de l’Equip de Pastoral Obrera (EPO) que a Badalona i Sant Adrià ha realitzat durant dues dècades evangelitzant el món del treball i que s’ha sintetitzat i recordat en el llibre 20 anys de compromís obrer i espiritualitat cristiana escrit per Emili Ferrando.

El llibre deixa constància de les activitats realitzades, l’esperit comunitari, participatiu i celebratiu amb què les feien i vol “reconèixer i recordar les persones que al llarg d’aquest vint anys s’hi han acostat i participat i amb les quals hem compartit coneixements, sentiments, lluites, compromisos i somnis”.

Des de l’EPO han treballat per donar a conèixer Jesús de Natzaret entre els treballadors com una proposta de vida plena de sentit; afavorir la formació de la consciència social i política dels cristians; i ajudar a superar les desavinences històriques entre Església i món obrer.

Conferències, reflexions, itineraris obrers per la ciutat, cursos... són la materialització d’un doble compromís obrer i cristià. Podeu adquirir el llibre al preu de 15 € a la parròquia de Sant Pau, a la capella de la Salut Alta i a l'Ateneu de Sant Roc de Badalona o bé a l'espai d'exposició de llibres que hi haurà a la propera Jornada General de l'ACO.Altres articles