La Doctrina Social de l’Església al nostre abast

Projecte formatiu de l’HOAC

En el microsite www.hoac.es/dsi la Germandat Obrera d'Acció Catòlica (HOAC) posa a la nostra disposició 22 vídeos didàctics en castellà, anglès i francès on es presenta d’una manera didàctica la Doctrina Social de l'Església (DSE). El projecte del moviment germà porta per títol La dignitat de la persona i el bé comú.

El conjunt es compon d'un vídeo de presentació i vint-i vídeos temàtics, agrupats en tres categories: Política del bé comú, Comunitat política i Economia del bé comú. Tots els vídeos tenen una estructura que respon al mètode «veure», presenta escenes quotidianes que susciten preguntes; «Jutjar», realitza una exposició dels continguts del capítol des de la visió de la DSE; i «actuar», planteja pistes o preguntes per al compromís. Amb una durada mínima de dos minuts i màxima de cinc, els vídeos estan subtitulats en el seu idioma i cadascun disposa d'una fitxa de treball.

El desenvolupament multimèdia ha estat realitzat per 5 Panes i el finançament ha estat aportada íntegrament pel Fons de Solidaritat Internacional (FSI) de l'HOAC. A l’enllaç podeu consultar l’entrevista que Catalunya Cristiana ha publicat a Milagros Villamarín, responsable de compromís i relacions internacional de l'HOAC.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.