Please enable JS

La lluita pel treball decent

Testimonis de persones per la Jornada d’Estudi de la POC

febrer 08/Joan Andreu Parra/

La Pastoral Obrera de Catalunya (POC) s’ha marcat com a prioritat la lluita per un treball decent. És la resposta a la precarietat que s’està instal·lant en el món laboral i la materialització del compromís per l’alliberament de les persones més empobrides. Aquest tema serà l’eix de la Jornada d’Estudi de la POC que se celebrarà al Seminari Conciliar de Barcelona el proper 20 de febrer i a la qual us recomanem l'assistència.

Previ a la Jornada, s’ha preparat un document per tenir una mirada esperançada vers aquesta realitat sagnant. Des de la POC es proposa aprofundir en diversos aspectes a l’entorn del treball decent: “què és? Quin sentit té el treball en decent en la realitat actual del món obrer, la nostra militància obrera i cristiana davant la lluita per un treball decent i quines són les possibles accions per fomentar aquest treball decent”.

Podeu llegir una selecció de testimonis de persones que opten per fer del seu compromís una lluita per un treball decent, entre els quals alguns militants d’ACO com la Carmen Caballano, en Toni Ferrer, en Manel Maeztu o la Carmen Palomar.Altres articles