Please enable JS

Neix un nou espai de trobada i suport per als laics d’avui

Congrés del Laïcat a Catalunya

octubre 30/Joan Andreu Parra/

Els passats 2 i 3 d’octubre va celebrar-se al Monestir de Poblet el primer Congrés del Laïcat a Catalunya organitzat per Laïcat XXI. Va ser una trobada en la qual van participar més de 500 persones provinents de les deu diòcesis catalanes, de Mallorca i de Menorca. La majoria dels inscrits van ser laics i laiques, però també hi havia preveres i alguns dels bisbes de les diòcesis.

Divendres a la nit es va fer una vetlla de pregària i el gruix de les activitats van fer-se dissabte amb una vintena de conferències, tallers i debats, distribuïdes en cada un dels tres eixos del Congrés: “Cristians en el món”, “Laics en l'Església” i “L'espiritualitat dels laics”.

L’Albert Dresaire i la Mercè Solé, militants d’ACO, van organitzar dos tallers “El món laboral, un espai d’experiència creient” i “Fer més nostra la litúrgia”.

El Congrés va culminar amb la celebració de l'Eucaristia, presidida per l'arquebisbe de Tarragona Jaume Pujol, la proclama del manifest final, la benedicció i el comiat lliurant a cadascú un petit pot amb sal i una etiqueta que hi diu “Som sal de la terra”.

Us enllacem:Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE