Please enable JS

Pepe Baena, nou consiliari general de l’ACO

El relleu de Jiménez Montejo es farà efectiu a la Jornada General

setembre 07/Joan Andreu Parra/

Com ja es va fer públic a la darrera reunió del Comitè Català, Pepe Baena Iniesta (Barcelona, 1964) serà el nou consiliari general de l’ACO a partir d’aquest curs. El relleu amb el consiliari sortint, Josep Jiménez Montejo que ha estat fent aquest servei els darrers quatre anys, es visualitzarà en la Jornada General, el 12 d’octubre proper.

Pepe Baena és consiliari de l’ACO, la JOC i el MIJAC i és sacerdot del Pradó. També està molt implicat en la Pastoral Obrera, sent-ne el delegat episcopal a la diòcesi de Terrassa i també al Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya. Tot això ho compagina amb la parròquia de Bellavista (Les Franqueses del Vallès), on és el rector des del 2010.

«Quan em miro l’agenda biogràfica del meu cor, surten pàgines del quadern de vida que reflecteixen la meva professió de metal·lúrgic i la meva vocació de batejat capellà-consiliari.» Podem llegir a la presentació que ha preparat per al Dossier de la Jornada General.

El nou consiliari general de l’ACO té facilitat per posar per escrit pensaments i reflexió, que a vegades prenen la forma de pregària, de poesia... i que comparteix en el seu blog.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE