Please enable JS

«Salillum» n. 8 amb Yayo Herrero

Avançament dels continguts principals

desembre 11/Joan Andreu Parra/

Ja s'està distribuint la darrera edició de la revista semestral de l’ACO, Salillum, que properament rebreu a casa la militància i subscriptors. T'avancem l’Editorial d’aquest número de tardor-hivern, Militàncies i contemplació, des del quotidià, que ens serveix per introduir els dos temes principals: l’entrevista a l’activista ecofeminista Yayo Herrero, a través d’un diàleg amical amb Dani Jover i el dossier Noves “militàncies” per a temps nous. En aquest vídeo pots fer un recorregut pels continguts recomanats d'aquest número.

El vuitè número de Salillum es completa amb molts altres temes, entre els quals destaquem un reportatge sobre l’impacte de la crisi en el treball, des del punt de vista d’una militant que ha estat orientadora laboral. Carme Trilla, per la seva banda, en un article d’opinió posa el focus en l’emergència habitacional com a plaga d’aquest nou segle.

També coneixerem de prop el compromís de diversos militants en la pastoral de presons i indagarem en l’espiritualitat del Pradó. La mirada enrere ens serveix per portar a la memòria l’agraïment al teòleg Josep M. Rovira-Belloso i per valorar la importància que va tenir la Conferència de Medellín a Llatinoamèrica, a 50 anys de la seva celebració.

Per últim, fem també nostres les perifèries, en aquesta ocasió coneixent l’Associació Cristiana de Gais i Lesbianes. I us mostrem un altre món informatiu possible amb diversos mitjans de comunicació de base cooperativa que estan sorgint.

Per comentaris o propostes per properes edicions pots escriure a comunicacio@acocat.org. Les subscripcions poden fer-se bé omplint la butlleta que hi ha a la revista o bé des del web.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE