Sentir-se militant i Església diocesana i la preparació del proper Consell, reptes per aquest curs

Trobada del Comitè Català de l’ACO el 12 de setembre

En la primera trobada d’aquest curs el Comitè Català ha definit els objectius i mitjans en què es treballarà: bàsicament el fet de sentir-se militant, com anem treballant com a diòcesis a les diferents zones i la preparació del proper Consell que se celebrarà el maig de 2017. El Comitè Català dedicarà trobades monogràfiques per desenvolupar i concretar aquests reptes.

A la reunió es va revisar el calendari del curs i es va fixar la data del 23 de gener per celebrar el Comitè General en què es troben els responsables de totes les zones i diòcesis i de les comissions de treball juntament amb el Comitè Permanent.

També es va fer un repàs de la Jornada General en la qual caldrà elegir la nova presidenta del moviment, ja que Montserrat Ribas finalitza la seva responsabilitat. De moment, però, continuem buscant i esperant candidata que senti la crida a fer aquest servei.

Enguany noves responsables de zona s’estrenen al Comitè Català. Donem la benvinguda a l’Alícia Chamorro (Barcelona Nord) i a la Núria Estruga (Baix Llobregat).

Us enllacem la pregària que va preparar la Zona Vallès Oriental: “Comencem un nou curs que hem d'omplir d'il·lusió, de treball transformador on l’ACO i els militants que la formem tenim la responsabilitat i l'oportunitat de donar testimoni de la nostra fe. Una fe que hem de consolidar a la roca de Jesús que representa la solidaritat, el compromís, la reivindicació i defensa dels més desfavorits, dels últims, l'amor pel proïsme”.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.