Please enable JS
Ponència 'Sinodalitat a peu de carrer' de Montserrat Canals

Setmana Santa en plenitud a Can Bajona

ACO-Madrid ha fet en temps de Pasqua la xerrada «Les petites morts de cada dia»

maig 12/Joan Andreu Parra/

L’últim cop que l’ACO va celebrar la Setmana Santa a Can Bajona va ser el 2019 i aquest curs, després del relaxament de mesures sanitàries Covid, hi havia moltes ganes de tornar a viure la Pasqua comunitàriament en aquest espai estimat de Solsona. Així doncs, la participació ha estat molt positiva i la convivència entre persones d’edats tan variades, ben rica. «La Pasqua representa moltíssima feina, continguts extraordinaris, les experiències testimonials ens van deixar fent una reflexió molt profunda sobre la Passió. Tot aquest esforç va ser molt positiu. Hem viscut un sentiment col·lectiu de voler participar totes i tots junts. La gresca després de la Vetlla Pasqual (bingo musical) va ser molt encertada i ens ho vam passar molt bé», subratlla la coordinadora general Àngela Rodríguez.

Durant el matí de Dissabte Sant, el nou bisbe de Solsona, Francesc Conesa, es va fer present en els tallers i va ser acompanyat pel president, la presidenta i la coordinadora general de l'ACO. En el plenari del darrer dia i en les valoracions escrites s’han fet algunes aportacions per millorar en properes edicions: impulsar la participació dels infants a totes les celebracions, llenguatge més inclusiu, més tallers amb contingut evangèlic... També s’ha proposat crear una comissió per donar forma als continguts i que delegui en les zones i diòcesis. 

Us compartim diversos continguts:

A banda, la diòcesi de Madrid va organitzar el 24 d’abril una formació-reflexió titulada Les petites morts de cada dia sobre com ressuscitar en les morts i pèrdues quotidianes, en una societat en què se'ns convida constantment a l'èxit, a guanyar... Va estar acompanyada per Rosa Ruiz, religiosa claretiana que treballa en un centre de cures pal·liatives. A la trobada van participar militants de l'ACO, HOAC, exmilitants de la JOC i algunes persones de la parròquia de la Crucifixió del Senyor. Podeu consultar a l’enllaç l’enregistrament de la xerrada: https://www.instagram.com/tv/CcvdETNFWZZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE