Please enable JS

Una Jornada General per a la comunió

El Comitè Permanent convida a la participació el 12 d’octubre

octubre 08/Joan Andreu Parra/

(Comitè Permanent) Benvolguts i benvolgudes militants, ja estem a les portes de la celebració de la nostra Jornada General del 12 d’octubre. Encara que molts i moltes tindrem la possibilitat de retrobar-nos personalment, aprofitem per tornar-vos a transmetre la importància d’aquesta jornada.

Repassarem el més significatiu del curs passat i presentarem el Pla de Curs fent èmfasi en la iniciació, la línea d’actuació prioritària d’aquest any i que treballarem conjuntament amb la corresponsabilitat i la formació. El lema d’aquest curs “Aneu per tot arreu i doneu fruit” Jn 15,16 resumeix plenament la tasca que volem portar a terme. Per aprofundir en aquest aspecte comptarem amb la ponència de Mar Albajar, mare abadessa del monestir de St. Benet de Montserrat.

També després d’un any vacant, procedirem a l’elecció del president del moviment i realitzarem el relleu de la consiliaria general, agraint la tasca i el compromís cap al moviment d’en Josep J. Montejo i donant la benvinguda a Pepe Baena.

Finalitzarem la jornada en comunió, amb la celebració de l’eucaristia, que estarà presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona Mons. Sergi Gordo i els consiliaris Josep. J. Montejo i Pepe Baena.

Us esperem!Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE