Xerrades sobre l'hospitalitat per entendre el fet migratori

La Plataforma d’entitats cristianes amb els immigrants sensibilitza les comunitats

Des de fa un temps, la Plataforma d’entitats cristianes amb els immigrants dirigeix l’atenció a la temàtica dels refugiats, sense oblidar l’estat dels migrants ja assentats o als que encara hi arriben. En aquesta línia, és un fet nuclear comprendre les causes generadores dels fluxos migratoris, per posar de relleu les situacions d’injustícia i de vulneració dels drets humans que viuen refugiats i migrats. La mateixa Plataforma també pretén ajudar a comprendre les oportunitats que suposen els migrats i refugiats per a la nostra comunitat, de la mà del precepte de l’acollida i l’hospitalitat.

Davant la feina ingent encara a fer, s’ha format un equip de persones procedents de les diverses entitats que formen la Plataforma per dur a terme activitats de sensibilització específicament adreçades a les comunitats cristianes. Aquestes activitats inclouen, entre d’altres, una sessió de conferència-col·loqui titulada “De l’hostilitat a l’hospitalitat”. Si teniu interès en aquesta proposta o per més informació, podeu escriure a xerradeshospitalitat@gmail.com.

La Plataforma d’entitats cristianes amb els immigrants va néixer l’any 2005 amb la voluntat de reunir associacions, moviments (entre els quals l'ACO) i grups d’inspiració cristiana, amb l’objectiu de ser un fòrum on poder analitzar la realitat de la immigració i coordinar-se per sumar esforços en entorn els reptes que planteja la immigració a l’Església i a la societat.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.