Please enable JS

Xerrades sobre l'hospitalitat per entendre el fet migratori

La Plataforma d’entitats cristianes amb els immigrants sensibilitza les comunitats

octubre 28/Joan Andreu Parra/

Des de fa un temps, la Plataforma d’entitats cristianes amb els immigrants dirigeix l’atenció a la temàtica dels refugiats, sense oblidar l’estat dels migrants ja assentats o als que encara hi arriben. En aquesta línia, és un fet nuclear comprendre les causes generadores dels fluxos migratoris, per posar de relleu les situacions d’injustícia i de vulneració dels drets humans que viuen refugiats i migrats. La mateixa Plataforma també pretén ajudar a comprendre les oportunitats que suposen els migrats i refugiats per a la nostra comunitat, de la mà del precepte de l’acollida i l’hospitalitat.

Davant la feina ingent encara a fer, s’ha format un equip de persones procedents de les diverses entitats que formen la Plataforma per dur a terme activitats de sensibilització específicament adreçades a les comunitats cristianes. Aquestes activitats inclouen, entre d’altres, una sessió de conferència-col·loqui titulada “De l’hostilitat a l’hospitalitat”. Si teniu interès en aquesta proposta o per més informació, podeu escriure a xerradeshospitalitat@gmail.com.

La Plataforma d’entitats cristianes amb els immigrants va néixer l’any 2005 amb la voluntat de reunir associacions, moviments (entre els quals l'ACO) i grups d’inspiració cristiana, amb l’objectiu de ser un fòrum on poder analitzar la realitat de la immigració i coordinar-se per sumar esforços en entorn els reptes que planteja la immigració a l’Església i a la societat.Altres articles


Últims articles
Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE