Please enable JS
Treball de grups a la Jornada General del 2019.

El conte d'algú, de ningú, de tothom i de qualsevol

setembre 01/Pepe Baena/

El consiliari general, Pepe Baena, ens comparteix aquest conte per animar que hagi relleus de les responsabilitats al moviment:

Aquesta és la història de quatre persones anomenades: TOTHOM, ALGÚ, QUALSEVOL i NINGÚ. Hi havia una tasca important que calia realitzar i TOTHOM estava segur que ALGÚ la faria. QUALSEVOL podia fer-la, però NINGÚ la va fer. Per això, ALGÚ es va molestar, perquè aquesta era una feina molt important a fer de TOTHOM. Llavors, TOTHOM va pensar que QUALSEVOL podia fer-la, però NINGÚ va pensar que TOTHOM no l'havia fet. Finalment, TOTHOM va culpar ALGÚ quan NINGÚ va fer el que QUALSEVOL podia haver fet.



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.